Adresse: Motzfeldts gate 1, 0187 Oslo tlf:+47 40214885 emial: dans@indian-rhythms.com

2 Comments

 • essays reviews

  November 18, 2017 - 3:15 pm

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the
  book in it or something. I think that you can do with some
  pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is magnificent blog.
  A great read. I will certainly be back.

  Reply to comment
  • Richachandra

   December 13, 2018 - 8:34 am

   Thank you very much. Yes I have wrote a book, but it is in Norwegian.
   Because of the growth we are experiencing at this moment I dont have time to write. But i will be back soon with new posts.

   Reply to comment

Leave a reply

Asia Festivalen

Gratis Barne- og familiefestival på Rommen! I samarbeid med Stovner Bydel arrangeres denne festivalen slik at Rommen kan bli et møte sted for barn og unge med spennende aktiviteter, opplevelser og nye inntrykk. Det bogner av kunnskapsrike og flinke artister i bydelen som er del av arrangementet.
Read More

KURS

Kathak er en klassisk danseform fra Nord India som har sitt opphav i templene. Navnet Kathak har sitt utspring i ordet “katha” som betyr å fortelle en fortelling. Kathak ble opprinnelig utviklet av omreisende fortellere som brukte dans for å illustrere episoder fra indisk mytologi. De viktigste elementene i Kathak er fotarbeid og piruetter.
Read More

Bollywood

Ved undervisning av Bollywood er det viktig skillet mellom Bollywood dans og tradisjonell indisk dans gjennom kursing, foredrag og workshops. Derfor gjøre jeg ofte mine kursdeltakerne oppmerksom på hva forskjellene er slik at valget er opp til dem om hva de ønsker å lære og hvordan de ønsker å bruke det. Til syvende og sist er dans en fysisk uttrykksform som alle mennesker skal få kunne ha glede av.
Read More
close